Despre Adrilex

PESTE 16 ANI DE EXPERIENTĂ ÎN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR

Activitățile companiei ADRILEX sunt la fel de complexe precum cerintele companiei. Expertiza noastra cuprinde o gama larga de servicii care acopera intregul proces din industria constructiilor.

ADRILEX activează pe piaţa materialelor de constructii şi a construcţiilor industriale şi civile din anul 2005. Are o tradiție recunoscută pe piata de profil din regiune.

Serviciile noastre acoperă toate sectoarele din industria constructiilor. Garantăm realizarea proiectelor în condiții de siguranță și ultimă tehnologie.

  • Construcții industriale și civile
  • Distribuirea materialelor de constructii
  • Vânzarea directă din depozitele proprii
  • Productia de clase de betoane în statiile proprii, dotate după ultimele tehnologii, îndeplinind toate standardele internationale
  • Productia de armaturi, otel beton fasonat
  • Productia agregatelor minerale de balastieră: nisip pietris, balast, sorturi piatra concasata
  • Pompare beton

Ne asumăm responsabilitatea de a reuni oameni, materiale si masini la locul si momentul potrivit, pentru a realiza chiar si cele mai complexe proiecte de construcție – la timp, de cea mai înaltă calitate si la cel mai bun preț.

Mărindu-ne echipa, extinzându-ne aria de acoperire, consolidându-ne pozitia în piata, am mentinut gradul înalt de calitate al serviciilor oferite, iar toate acestea ne-au diferentiat net pe piata constructiilor din zona Olteniei.

Pasiunea noastră pentru perfectiune, profesionalism si eficientă se reflectă în satisfactia clientilor nostri si acest fapt nu face decât să ne responsabilizeze si să ne determine să ne dorim să devenim mai buni de la o zi la alta.

Pentru constructii durabile, proiectate să reziste peste generatii alege ADRILEX! Timpul care se scurge este garantia calitătii materialelor noastre.

Răspundem de fiecare dată cerintelor clientilor nostri cu promptitudine si profesionalism, oferindu-le produse de calitate la cele mai avantajoase preturi.

Ne poti trimite o solicitare la: office@adrilexconstruct.ro. De restul ne ocupăm noi.

Contează pe noi! Construim pentru oameni, pentru comunitate, pentru un viitor durabil!

Adrilex, partenerul tău de încredere!Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial