NOUTĂȚI – Materiale de construcții

Adrilex activează pe piața materialelor de construcții și a construcțiilor civile și industriale din anul 2005, având o tradiție recunoscută pe piața de profil din regiune.

MATERIALE LEMNOASE

Adrilex îţi asigură tot necesarul de material lemnos de care ai nevoie în construcțiile tale!

Indiferent că te ocupi de producția în masă a unor obiecte de mobilier, ori vrei pur și simplu materie primă pentru un proiect individual, la Adrilex vei găsi: grinzi, scândură, şipcă acoperiş, lambriuri, dulapi, duşumea, plăci OSB, etc.

Tot ce ai nevoie pentru a construi la cele mai bune preţuri din zona Olteniei, găseşti la noi! Te aşteptăm în showroom-ul din Malu Mare, str. Bechetului, să te convingi singur.

PIATRĂ CONCASATĂ

Adrilex produce și livrează prompt piatră concasată, utilizată pentru realizarea acostamentelor şi nu numai. Indiferent de anvergura proiectelor în care ne implicăm, lucrăm cu aceeaşi seriozitate şi cu acelaşi profesionalism.

ŢEVI METALICE

Ţeava rectangulară, ţeava pătrată, ţeava rotundă, dar şi produsele de tipul profile metalice au ca principal avantaj domeniul larg de utilizare. Acestea se pot folosi atât în mediul industrial cât şi civil, pentru structuri metalice de susţinere situate în interior sau exterior. Aspectul plăcut face ca aceste produse sa se integreze foarte bine arhitectural. Suprafaţa exterioară şi interioară a ţevilor trebuie să fie netedă, lipsită de fisuri, crăpături, suprapuneri de material sau incluziuni nemetalice.

Consultanță gratuită

Dezvolţi un proiect de construcţii şi ai nevoie de consiliere pentru alegerea materialelor şi a cantităţilor necesare? Contactează-ne și noi îţi oferim consultanţă gratuită.

În cei 15 ani de experienţă pe piața materialelor de construcții și cea a construcțiilor civile și industriale am reușit să oferim soluții optime.

Scopul nostru este să furnizăm toate produsele de care au nevoie clienţii pentru a ridica şi amenaja o locuinţă, de la zero, la preţuri competitive.

Continuăm să ne diversificăm gama de produse şi portofoliul de furnizori, în funcţie de nevoile dumneavoastră.

Partener Beton, pentru construcții durabile

Ne bucurăm să contribuim la realizarea unora dintre cele mai importante proiecte de construcții din Oltenia. Seriozitatea și promptitudinea sunt caracteristici ce fac din Adrilex o companie recunoscută pentru calitate și prețuri imbatabile. Comandă beton de la cei mai buni, comandă beton de la Adrilex!

Depozitul Adrilex – materiale de construcții

Depozitul ADRILEX vă pune acum la dispoziție cea mai extinsă gamă de produse, pentru orice proiect de construcții sau amenajări interioare.

Investiţia face parte din strategia Adrilex de extindere în regiune. Oferim un portofoliu extins de materiale de construcții, de calitate și la prețuri imbatabile.

Ne adresăm tuturor celor care construiesc sau doresc să-și transforme locuința sau mediul de lucru într-unul cât mai plăcut.

Suntem mândri că vă suntem partener de încredere, fie că vorbim de piața materialelor de construcții sau cea a construcțiilor civile și industriale.

Promptitudine, eficiență, calitate în construcții

Turnarea betonului este una dintre cele mai pretenţioase şi importante lucrări în domeniul construcţiilor. De aceea, este important ca turnarea betonului, în special a betonului armat, să fie executată de o echipă bine pregătită şi cu experienţă în domeniul construcţiilor.

Prima pagină » NOUTĂȚI – Materiale de construcții
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial