STAŢIE BETON

🏗Dezvoltarea durabilă în domeniul construcţiilor, industriale, civile şi de infrastructură rutieră se bazează pe folosirea betonului.👷La Adrilex ştim cât de importantă este calitatea materialului şi modul în care se realizează etapa de turnare beton.

🏗Turnarea betonului se realizează în funcţie de proiect, pentru diferite construcţii civile, industriale, acoperirea unor zone, crearea de alei, terase, spaţii de joacă sau de relaxare.

🦺Pentru a face acest lucru, trebuie urmate câteva etape importante. În primul rând pregătirea terenului, apoi realizarea cofrajului şi armăturii, nivelarea şi finisarea după turnarea betonului.

👷Realizarea incorectă a etapelor de turnare a betonului, va genera un rezultat de slabă calitate. De aceea, Adrilex este alături de clienţii săi până la finalizarea proiectelor.

De-a lungul anilor am reusit să construim parteneriate de succes, bazate pe experienta si calitatea materialelor noastre.

Pentru că vrem un viitor mai bun, noi construim responsabil și cu profesionalism.

Clienții noștri sunt cei care ne fac să acceptăm noi provocări, să întâmpinăm cu brațele deschise proiecte interesante și astfel să creștem nivelul nostru de profesionalism.

 Viitorul începe acum. Haideți să îl construim împreună!

Fie că vorbim de agregate de balastieră, agregate de carieră, betoane industriale, elemente prefabricate din beton armat, pavaje, oţel beton armat, materiale de construcţii, putem oferi tot ceea ce este necesar într-un proiect de construcții.

🏗 Asigurăm calitatea betonului printr-un sistem complet automatizat, cu un înalt grad de calificare ce supraveghează permanent procesul de producţie, cu respectarea strictă a reţelei programate, indiferent de anotimp.⚒ Comandă beton de la cei mai buni, comandă beton de la Adrilex!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial